Primul serviciu de recunoastere vocala din Romania

ING_LogoING Bank Romania impreuna cu Nuance Communications au lansat in premiera pe piata locala serviciul Voice Biometrics, o revolutie in serviciile de relatii cu clientii. Prin intermediul unui asistent personal virtual, clientii sunt preluati imediat, se indentifica usor prin amprenta vocala si isi rezolva solicitarile rapid.

Solutiile de ințelegere a limbajului natural si de voce biometrica in call center au un impact ridicat asupra experientei clientilor, atat din perspectiva acestora, cat si a companiei. Echipa noastra de servicii profesionale a lucrat impreuna cu ING pentru a crea combinatia perfecta de tehnologie ce reuseste sa raspunda nevoilor clientilor, reinventand complet experienta cu banca. Prin Voice Biometrics, clienții ING vor avea de acum un acces mult mai usor si sigur la informatii despre produsele lor bancare, de la verificarea soldului contului si a codului IBAN la detalii despre orarul casieriei. Nuance Communications isi propune intotdeauna sa dezvolte solutii ce pot raspunde unor nevoi reale. Voice Biometrics este o astfel de solutie, prin care clientii pot primi de acum informatiile de care au nevoie intr-un mod rapid si usor”, Peter Martis, Regional Manager CEE & Balkans Nuance Communications.

Din pacate nu am putut ajunge la evenimentul de lansare al solutiei si sunt un client ING fericit care nu a avut nevoie sa vorbeasca cu banca la telefon pana in acest moment (Online Banking-ul si automatele lor destepte foc mi-au fost de ajuns ca s aimi rezolva treburile) dar mi-am propus ca zilele urmatoare sa ii sun doar ca sa vad cum functioneaza sistemul. Din experienta mea cu alte banci, autentificarea mea ca si client la telefon era un adevarat exercitiu de rabdare si disconfort: de la CNP pana la numarul de pantof se verificau toate informatiile si cateodata era nevoie sa le dai chiar daca in jurul tau erau si alti oameni. Asa incat soluti lor suna bine. Ramane sa vedem cum stau cu practica.

Be Sociable, Share!

    Tags:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>