2 comments

 1. păi din câte cunosc eu, bătrânul Google deja folosește astfel de algoritmi în afișarea informațiilor, doar că, faptul că tu folosești mai multe gadget-uri când cauți informația îl derutează și îi întârzie algoritmul care se mulează pe preferințele tale în materie de informație.
  Însă, părere mea personală, cultivă-ți lista de prieteni care pe o seră din care trebuie să mănânci toată viața, și atunci informația va fi cea de care ai nevoie. Prietenii deștepți te trimit la surse de informație reliable :)

  • batranul Google ia in calcul o gramada de parametrii care nu prea aulegatura cu preferintele mele proprii. Il folosesc pentru reaserch in proiecele pe care le derulez si ia mereu asta in considerare. Ori daca eu caut o perioadainformatii despre caramizi si despre pui, asta nu inseamna nimic mai mult decat ca m-au interesat temporar acele subiecte. Acelasi lucruri si cu mail-urile. Me not really like this.

   Cat despre lista de prieteni, oricat de mult mi-as cultiva-o, imi place sa fiu si contribuitor nu doar consumator. Si de multe ori sa nu ma rezum doar la continutul meu.

   Dilema mea e legata de sursele de informare la prima mana, care pentru mine nu sunt retelele sociale decat in cazul celor care creeaza continut propriu. Si asta, trebuie sa recunoastem o fac putini. Chiar si tu, care dai pe afcebook atat de multe link-uri catre articole interesante, ajungi la aceste informatii, cel mai probabil, pe alta cale decat cea a retelelor sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>