GasesteCamionul.ro

13S-a furat un camion! Gasiti aici detaliile acestui incident. Si atat! Nimic mai mult.  

Cam asta ar fi pe scurt povestea celui mai mare eveniment de teasing la care am participat pana acum in Romania, organizat de Wunderman. Faptul ca o sala plina de bloggeri si jurnalisti si-au petrecut cam 2 ore ca sa asiste la aceasta poveste si au plecat de acolo la fel de plini de informatie ca la inceput (ba chiar mai plini de curiozitate) mi s-a parut o abordare noua in zona evenimentelor de acest gen. Sunt curioasa sa vad rezultatele indraznetei campanii de teasing 360’ care se intinde pe o perioada cam lunga pentru viteza pe care au au noutatile in lume in acest moment.

Nu vreau sa va stric surpriza, dar dupa ce am facut brainstorming legat de lansarea la care participam si ce ar putea adaposti camionul (elefanti, bilete cu excursii in Madagascar, masini, bijuterii etc) , am aruncat o privire atenta la slueta aurie imprimata pe masina si am ajuns la concluzia ca e, cel mai probabil, vorba de o inghetata. Pe bat. Ceea ce, parerea mea, face si mai interesanta desfasurarea de forte pentru campania de lansare.

-VA URMA-

Be Sociable, Share!

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>