Early bird pentru GPeC – very early

Cea de a 9-a editie anuala a GPeC – cel mai important eveniment de comert electronic din Romania – este pe cale sa inceapa. Pana la lansarea oficiala, estimata la sfarsitul lunii martie, organizatorii au pornit campania de pre-inscriere a magazinelor online in competitie, oferind un discount de 50 EUR din taxa de participare. Astfel, magazinele online care doresc sa se inscrie la GPeC 2014, au timp pana pe 14 martie sa profite de oferta very early bird si sa plateasca doar 200 EUR + TVA, in loc de 250 EUR + TVA pentru participare.

Pentru a obtine discount-ul very early bird, magazinele trebuie sa scrie un e-mail la contact [@] gpec.ro cu subiectul “Pre-inscriere la GPeC 2014″ in care sa furnizeze cateva informatii necesare identificarii website-ului si facturarii, respectiv:

 • adresa url a magazinului online;
 • numele firmei care opereaza magazinul;
 • adresa sediului social;
 • codul de identificare fiscala (CIF);
 • numarul de identificare la Registrul Comertului (J);
 • contul bancar (cont IBAN);
 • banca si sucursala la care este deschis contul;
 • persoana de contact din partea magazinului (telefon mobil si adresa de e-mail).

Termenul limita pana la care magazinele online pot profita de oferta very early-bird este 14 martie 2014, inclusiv. Potrivit organizatorilor, sunt acceptate in competitia GPeC doar magazinele online care au minimum 6 luni vechime in piata.

Toate magazinele online vor fi auditate din punct de vedere al criteriilor de preselectie si vor primi recomandari pentru a le intruni si, astfel, pentru a obtine marca de incredere TRUSTED.ro (taxa TRUSTED fiind inclusa in taxa de participare la GPeC 2014). Astfel, in pretul de 200 EUR + TVA, magazinele online obtin si atestarea TRUSTED pentru 12 luni, iar cele care au deja marca TRUSTED, obtin prelungirea valabilitatii acesteia cu inca 12 luni

Be Sociable, Share!

  Tags: ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>