early bird la editia a V-a a ecomTEAM

ecomteam-2015ecomTEAM 2015 va pune, in editia din acest an,  accentul pe workshop-uri de nivel avansat, sustinute de speakeri internationali renumiti, dar si pe conferinte dinamice, cu informatii la obiect. Per total, ocazia perfecta pentru a-ti dezvolta business-ul si a afla informatii relevante pentru afacerea ta.

Ca si anul trecut,  evenimentul organizat de WALL-STREET.ro si fondat de 2Parale.ro, va avea loc la Brasov, Hotel Kronwell, intr-un cadru de cinci stele care permite, pe parcursul celor doua zile de conferinta, o interactivitate fara precedent intre participanti si speakeri. In zilele de 1 si 2 aprilie participantii, veniti din toate sferele de activitate ale comertului online, vor putea interactiona atat in cadrul conferintei si workshop-urilor, cat si informal, in Business Lounge-ul pus la dispozitie de echipa ecomTEAM.

Mai mult, petrecerea din seara de 1 aprilie ofera ocazii excelente de consolidare a legaturilor intre proprietarii de magazine si intreg ecosistemul aferent, crescand astfel sansele unor contracte promitatoare pentru toate partile implicate. Totul, la un pahar de vin.

Conferinta si workshop-uri

Conferinta ecomTEAM, din prima zi a evenimentului, reuneste speakeri de top din Romania si din Marea Britanie; care vor analiza, interactiv, evolutia si provocarile actuale ale magazinelor online, tendintele din piata si cum poate business-ul tau sa profite de avantaje competitionale. Se va pune accent pe date concrete, usor de implementat in afacerea ta, permitand totodata interactivitate intre speakeri si participanti.

Workshop-urile sunt gandite astfel incat sa satisfaca atat nevoia participantului mediu, cat si al celui deja avansat, familiarizat cu industria. Astfel, pentru a se asigura o calitate superioara si mai ales utila a workshop-urilor, organizatorii ecomTeam au ales ca mare parte dintre acestea sa fie sustinute de speakeri din Marea Britanie, cel mai dezvoltat stat din UE in materie de eCommerce.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului: ecomTEAM 2015  sau pe pagina de Facebook ecoTEAM

Preturi exceptionale pentru magazine online si nu numai

Pana la data de 20 februarie veti putea beneficia de reducere de 30% pentru bilete si, mai mult, un pret exceptional pentru magazinele online! Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de reducere este sa transmiteti organizatorilor, prin platforma de inscriere, ce magazin online reprezentati – vezi aici amanunte.

Preturile pentru conferinta pornesc de la numai 40,49 euro si de la 17,75 euro/workshop. Mai mult, organizatorii ofera si reduceri atractive pentru grupuri. Vezi aici toate preturile.

EcomTEAM este un eveniment dedicat industriei eCommerce realizat de publicatia de business WALL-STREET.ro si fondat de reteaua de afiliere 2Parale.ro.

Be Sociable, Share!

    Tags: ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>