Digital Marketing Forum 2014

Digital Marketing Forum 2014Cel mai probabil  nu voi reusi sa ajung pe 26-27 februarie, la Crown Plaza, la cea de-a 8-a editie a Digital Marketing Forum. Imi pare rau si inca sper sa reusesc sa realiniez agenda astfel incat sa ma strecor macar cateva ore in sala (poate imi tine cineva un loc). Va recomanda insa sa nu ratati evenimentul de promovare online al anului, in care specialistii in marketing vor gasi idei noi pe care sa le poate aplica in campaniile lor.

Printre vorbitori se numara si Ionut Munteanu (PPC Specialist si Trainer, WebDigital) vesnic apreciat pentru discursurile sale, Daniel Secareanu (Head of P&G Digital, MediaCom) pe care nu l-am mai ascultat pana acum vorbind in public dar tare mi-as fi dorit. Raluca Kisescu (Director Commercial Marketing, Avon Romania si Moldova) care are probabil destul de multe de impartasit avand in vedere cat de activ a fost Avon in online-ul romanesc in ultmii ani, Vladimir Oane (Co- Founder, uberVU) omul pe care l-am ascultat fascinata acum cativa ani tot la un eveniment Evensys, prezentand proiectul sau despre motorul de cautare semantic si care acum isi traieste visul.

Evident,asa cum ne-au obisnuit in ultimii ani, cei de la Evensys au si speakeri straini printre care se numara  si Ilyan (Creative Director si fondator Ilyan.com), un domn simpatic foc si plin de idei.

Be Sociable, Share!

  Tags: , , , ,

  1 comment

  1. Social media devine un “trebuie” pentru marea majoritate a afacerilor la nivel mondial. Felicitari!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>