DESPRE

PROFESIONISTUL

Andreea Stan Online Business StrategistAm absolvit Facultatea de Comunicare si am practicat PR –ul clasic la inceputul carierei. Prin 2005 am avut revelatia fenomenului online si a ideii de comunicare digitala. Dupa cativa ani de experienta pe piata globala ca si Online Global PR, am decis sa ma reorientez catre cea locala. Am asigurat asadar, in ultimii ani, zona de strategie si implementare online a numeroase proiecte in Romania.

Experienta mea din ultimii ani insumeaza (intr-o ordine aleatorie): PR clasic, comunicare online, social media, SEO & usability, SEM, strategie online (dezvoltare si implementare), project management, blogger relations, crisis & issue management si continut, atat in zona B2B cat si B2C.

Mai multe detalii se regasesc pe contul meu Linkedin sau in prezentarea de mai jos,  iar pe mine ma gasesti la blog at andreeastan punct ro.

 

 

OMUL

Andreea StanSunt  un fost soarece de biblioteca digitalizat de imprejurari. Vorbesc mult dar pot sa spun putine, ascult cu drag, scriu cand am ce sa zic iar unii spun chiar ca sunt un om de comunicare by default.

Am o curiozitate monstruoasa si imi place sa descopar oameni, locuri si lucruri noi, idei proaspete. Cateodata cant pe strada si dansez in magazine pentru ca ma plictisesc usor. Omul din mine scrie pe provinciala.ro.

Incepand cu ianuare 2013 am lansat si proiectul 30rocks.ro, un blog scris in colaborare cu Bogdana Dobre, despre viata la 30+.