Samsung lanseaza cursuri de dezvoltare de aplicatii Android pentru studenti

Poster_DAAISamsung Electronics Romania da startul celui de-al doilea program de dezvoltare de aplicatii Android, adresat studentilor si absolvenților de facultate cu profil tehnic si cunostinte de programare JAVA. Cursul, la care se pot inscrie pana la 26 martie, va consta in sesiuni teoretice si practice in urma carora tinerii vor dobandi cunostintele necesare pentru dezvoltarea de aplicatii mobile pentru platforma Android.

 

Pentru a se înscrie, studentii si absolventii trebuie sa trimita un e-mail la adresa saim.mobilpro@gmail.com cu subiectul [DAAI]. Mesajul trebuie sa contina numele, numarul de telefon la care pot fi contactati, dar si informatii referitoare la pregătirea anterioara in JAVA si Android pe care o au si o scurta motivare pentru care isi doresc sa participe. In plus, in e-mailul de inscriere, participantii trebuie sa precizeze si daca au deja idei de aplicatii pe care ar dori sa le creeze.

Ca parte a misiunii Samsung de a sprijini generatiile tinere in parcursul lor catre o cariera de viitor, cursul a fost creat pentru a le oferi studentilor si absolventilor cu profil tehnic ocazia de a descoperi tehnologia ce sta in spatele aplicatiilor mobile si de a-si dezvolta abilitatile digitale.

„Pe langa inovatia continua pe care tehnologiile Samsung o aduc, o misiune importanta pentru noi este de a ajuta generatiile tinere sa isi dezvolte abilitatile digitale, atat de necesare in zilele noastre, si de a-i sprijini in parcursul lor catre viitoarele cariere. Dupa succesul primei editii, in care studentii au avut ocazia de a prezenta aplicatii inovatoare dezvoltate chiar de ei, ne propunem sa continuam aceasta initiativa si sa oferim cat mai multor tineri acces la posibilitatea de a face primii pasi intr-o cariera in IT.” a declarat Sabina Stirb, Public Affairs & Corporate Citizenship Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Cursul de dezvoltare a aplicatiilor Android face parte din programul Tech Institute, in cadrul caruia au fost lansate doua laboratoare de inovatie, la Cluj-Napoca si la Bucuresti. Programul este sustinut cu sprijinul Fundației Leaders si al Universității Politehnice din Bucuresti, sub indrumarea echipei coordonate de prof. Eduard Popovici din cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

Be Sociable, Share!

    Tags: ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>