Cum sa faci profit de 1,5 mil euro/an din online

Pe la suma asta am ajuns dupa un calcul rapid in urma datelor prezentate de Calin in cadrul #blo6aria, despre statusul BestJobs in primele 7 luni: 1,8 mil euro incasari, tintind realist catre 3 mil /an in conditiile incare marja de profit e undeva in jur de 50%.


Site-ul o duce bine si se pare ca are preturi mai mici decat concurenta din Bulgaria, desi cresterea incasarilor fata de anul trecut se datoreaza tocmai majorarii tarifelor.

BestJobs planuieste sa dezvolte verticale, sa imbunatateasca si mai mult sistemul din spate si merge calm si linistit mai departe pe drumul spre glorie.

Gasesc insa conectarea intre contul personal de Facebook si BestJobs ca o optiune sociala naturala si un plus dar as lasa-o un pic sub semnul intrebarii din punct de vedere al confidentialitatii si anonimatului.

Zumzi zumzaie


Zumzi se tine bine in topul site-urilor de reduceri colective ocupand un loc 2 conform unei statistici rezultate prin parsarea site-urilor de oferte colective din Romania in ultimele 30 de zile.
Desi la inceput au pus accentul pe ideea de cumparaturi sociale, in ultima vreme cei de la Zumzi au lasat in plan secund conceptul marsand pe ideea de site de reduceri si oferte. De altfel lucreaza de zor la targetari mai precise ale ofertelor, lansari de verticale si aplicatii mobile, imbunatatiri ce nu pot decat sa  imbunatateasca perfomantele business-ului.

Ca si tips am aflat de la directorul de vanzari Zumzi ca in zona ofertelor de turism activeaza un fost om care a lucrat in agentie si drept urmare vom gasi aici doar really good deals, fara preturi ascunse sau detalii omise (hotelul se afla 40 de km in afara orasului de ex)

Nimic nu mai e ce-a fost

Neogen si-a regandit strategia de business si mizeaza mai departe pentru monetizare pe oferte de reduceri colective desi vor pastra in pararelel si conturile premium. Ramane de vazut la sfarsitul anului sau la blogaria7 daca este un pariu castigator.

 

Comandam mai usor mancare online

Pentru ca o vom gasi mai usor online datorita noului proiect poftabuna.ro. Daca rata nu m-a convins ca si logo iar site-ul nu isi propune sa acopere si segmentul de livrare (decizie usor de inteles), ideea mi se pare extrem de buna in conditiile in care rafinarea cautarii online a unei surse de hrana la birou sau acasa in functie de ora de livrare, suma minima, meniu si alte oferte consuma destul timp.

Be Sociable, Share!

    1 comment

    1. […] Ce am aflat cu adevarat in acest week-end a fost ca poti sa faci profit de 1,4 euro.an din online […]

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>