AVON lanseaza canalul YouTube Premium

avonYouTubeDin cate stiu eu (nu sunt cea mai informata in aceasta directie dar am sa va rog sa imi spuneti daca stiti si alte exemple) este unul din foarte putinele canale YouTube premium din Romania ale unui brand. Pentru ca pe langa bugetul pe care trebuie sa il aloci cheltuielii in reteaua Google, un asemenea canal prespune si continut care sa merite o asemenea investitie.

Asa ca aruncati un ochi pe canalul YouTube Avon Romania, accesati tabul AVON Space si explorati ce au facut oamenii acolo. Pentru ca e de bine si astept cu nerabdare in viitor sa vad multe astfel de proiecte din partea brand-urilor care  au ceva continut relevant de pus pe YouTube.

Gaisti acolo trenduri in video blogging, tutoriale, beauty tips & tricks, informatii despre campanii sociale, familia de Reprezentati, proiecte speciale, dar si posibilitatea de a cumpara produsele AVON, datorita clipurilor shoppable.

Be Sociable, Share!

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>