Concurs antreprenorial pentru proiecte online

Aflat la cea de-a patra editie, concursul antreprenorial pentru proiecte online  “Arena Ursilor” anunta deschiderea recrutarii de proiecte pentru finala ce va avea loc la Brasov, in data de 8 iunie 2012.

Participand la Online Business Forum anul trecut, am fost si eu prezenta la Arena Ursilor in calitate de spectator. Mi-a parut rau sa vad cat de putini dintre cei inscrisi in concurs au inteles cu adevarat oportunitatea de care beneficiau dar m-am bucurat ca cei care au facut-o au mers mai departe. Asadar daca aveti o idee buna in care credeti si o motivatie pe care o puteti argumenta, un plan de afaceri pe care il puteti sustine si va simtiti in stare sa dati ochii cu Ursii din online-ul romanesc va poftesc sa le fermecati visele si sa le goliti buzunarele !

Anul acesta selectia proiectelor se face pana pe data de 4 mai, iar concurentii trebuie sa transmita prin email numele proiectului lor, motivand aplicabilitatea sa. Criteriile prin care acestea vor fi luate in considerare sunt argumentarea a trei elemente 1) ce iti propui cu acest proiect, 2) care sunt criteriile si masura succesului si 3) care sunt riscurile si cum le controlezi. Un plan de afaceri succint si un model financiar simplu va duce ideea la evaluarea completa de catre un juriu format din 12 persoane, antreprenori cu peste 5 ani de experienta in afaceri online

Ii invit pe cei interesati sa depuna un mic plan de afaceri la evaluare at arenaursilor dot ro pana in data de 4 mai  2012 pentru ca experienta acestei Arene nu merita ratata.

Mai multe detalii gasiti pe ArenaUrsilor

Be Sociable, Share!

    Tags: , , , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>