Andreea comenteaza

Adica eu imi dau cu parerea intr-o mini serie video despre subiectele cele mai intalnite in discutiile pe care le am cu unii clienti. Fie ca sunt antreprenori, agentii (nu cele de digital, evident) sau corporatii, clientii mei nu sunt specializati in online (lucru pe care il gasesc normal) dar au idei sau prejudecati bine inradacinate legate de aceasta zona care nu sunt tocmai conforme cu realitatea.

Si daca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, m-am gandit ca un video ar reusi sa valoreze mult mai mult sau macar ar  putea servi ca punct de plecare pentru discutii viitoare. Nu reinventez roata si nici nu revolutionez industria cu opiniile mele,  ci vorbesc despre lucruri simple (si care tocmai din acest motiv sunt uneori ignorate) despre care cred ca e bine sa fie punctate de la inceput.

Mini seria video reprezinta de asemenea un test pentru mine. Mi s-a parut mie ca e complicat sa faci videoblogging. Ca ai nevoie de aparatura sofisticata, cunoscatori in ale filmatului si multe programele magice si scumpe.

De fapt, cel putin pentru inceput, ai nevoie de un aparat foto compact care permite filmarea HD (am folosit un Samsung WB150F) si Windows Movie Maker (soft gratuit, extrem de intuitiv in ceea ce priveste instalarea si utilizarea) si niste timp. Mai complicat este sa gasesti un subiect bun si sa iti pastrezi concentrarea si tonusul in fata camerei, credeti-ma.

Astazi  am o vorba sa va spun despre motivele pentru care SEO (search engine optimization) este importanta pentru orice site.

Pe acelasi subiect:

Daca Google nu te gaseste, nimeni nu o va face
bugete alocate optimizarii pentru motoarele de cautare
SEO – cum functioneaza Google Search

Be Sociable, Share!

  Tags: , , ,

  3 comments

  1. Sa fiu hater sau nu? :)
   1. Iti dai seama ca nu ma uit la film ca sa vad ce zici, sau altfel zis, ca nu pot concentra la continut. :)
   2. Ce cauti in pod? :) Da stiu ca e balcon :) Dar ce cauti acolo. Vreau varianta cu tine “Super Nany” la birou :))

   P.S. O sa ajung direct in spam cu comentariile astea si o sa ard in iad, dar imi asum riscul :)

  2. Se aude bine, la montaj mai ai putin de lucrat. Vezi ca movie maker iti ofera niste unele interesante prin care poti seta un inceput, un final, ceva treceri interesante de la un cadru la altul etc.

   Si la discurs ceva finisaje! Este bine sa-ti faci o regie macar in text:). Eu stiu teorie, dar nu am curaj sa vorbesc la camera :D…Si asa ma refuzat eu sa ies in fata camerelor :D

   • da, e adevarat, pe masura ce le urmaresc tot observ lucruri pe care le pot imbunatati. dar asta va fi rostul seriei 2.

    eu zic ca nu e rau pentru o incepatoare completa in ale montajului.

    cat despre text…refuz cu incapatanare un script. exprienta isi va spune cuvantul si voi vorbi liber in fata camerei cu din ce in ce mai multa usurinta

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>