25- 28 mai 2011 punem Brasovul online

INTERNET FESTIVAL BRASOV

La sfarsitul lunii mai, Brasovul va fi timp de 4 zile gazda Internet Festival. Cel mai important eveniment dedicat Internetului va cuprinde o expozitie, seminarii, o conferinta, un concurs antreprenorial, jocuri si sesiuni de mentorship, toate menite sa provoace antreprenori, companii si pasionati de online la discutii si schimburi de idei.

Daca vrei sa inveti de la profesionisti cum se face, daca vrei sa afli despre noile tendinte in materie de instrumente online pentru afaceri sau social media, daca ai nevoie de bani pentru proiectul tau, daca vrei sa discuti fata in fata cu firme din domeniu, daca vrei sa aplici sau vrei pur si simplu sa asisti la spectacolul tehnologiei, atunci iti rezervi din timp un bilet la Internet Festival Brasov.

Totul va incepe intr-o sera de miercuri (25 mai), cu o editie speciala a Geek Meet Brasov si va continua (joi, 26 mai ) cu un targ dedicat exclusiv mediului online – Internet Expo si 10 seminarii hand-on demonstrative – Internet Express, seara fiind rezervata unui cocktail privat si business networking. Vineri este ziua in care se desfasoara Arena Ursilor, concursul antreprenorial de proiecte web si Online Business Forum Brasov, aflat la a treia editie, cu speakeri de inalta tinuta. Sambata se va organiza o petrecere in cinstea celor care vor juca GameVille in urmatoarele doua luni, un joc treasure-hunt dedicat salvarii padurilor si ursilor din judetul Brasov.

Accesul la Internet Festival este gratuit, necesitand doar inscrierea pe site (datorita locurilor limitate) (aici nu am inteles exact unde ce si cum, poate completezi tu). Singura exceptie este conferinta Online Business Forum, unde accesul se va plati, dar la care poti beneficia de oferta promotionala de 150 de RON / bilet, pana la 1 mai. Pentru a-ti rezerva un loc, acceseaza: register.obf.ro. Intrarea va fi asigurata in cadrul intregului eveniment cu un singur badge cu cod de bare care va fi scanat la fiecare etapa in parte.

Evenimentul este organizat de Europe Internet Invest, impreuna cu JCI Brasov, Underclick.ro si Fundatia Post Privatizare. Vom reveni cu amanunte in perioada care urmeaza. Pregateste-te pentru un eveniment de zile mari !

Poti afla mai multe amanunte de pe site-urile evenimentelor :

OBF.ro

Arena Ursilor.ro

 Internet Express.ro

Internet Expo.ro 

Game Ville.ro

Geek Meet Brasov

 

 

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>