Da, sunt un empreteco!

Pentru toti cei care nu stiu despre ce vorbesc treaba asta suna cu siguranta usor masonic. Iar toti ceilalti au deja un zambet larg pe fata cand citesc aceste randuri.

EMPRETEC este un program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business desfasurat sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD – Geneva), sustinut de Guvernul Romaniei prin Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri si Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania.


Programul este operational in 32 de tari de pe 3 continente si are pana in momentul de fata peste 200 000 de absolventi. Romania este prima si singura tara din Europa in care se implementeaza programul incepand din anul 2002.”

Si toate aceste cuvinte, credeti-ma, nu spun nimic. Si nimic din tot ceea ce va povestesc eu aici nu va putea echivala experienta acestui workshop, singurul pe care l-as face din nou si din nou.

EMPRETEC e despre fiecare dintre noi si cine suntem, despre adevaruri, mai mult sau mai putin placute, pe care le descoperim si pe care invatam sa le infruntam, despre pasiune si talent, despre invatare si descoperire continua, despre evolutie.

EMPRETEC e pentru fiecare dintre noi indiferent de varsta, sex, statut social. Grupul din care am facut parte numara oameni de la 18 la 57 de ani, barbati si femei, studenti, antreprenori, angajati, casnice, bugetari… Am vazut cu ochii mei transformari uluitoare, am cunoscut oameni care s-au reinventat (mai bine zis s-au descoperit pe ei insisi asa cum erau dar uitasera ca sunt), am simtit pe pielea mea energia benefica.

EMPETEC e o experienta intensa de 9 zile, un boot camp de trezire la viata, benefic in orice moment al existentei. Si va spune asta omul care, in 2010,  in a doua zi de workshop a venit acasa suparat ca a aruncat banii pe fereastra si care nu intelegea de ce exista facilitatori in program si care in ultima zi  plangea ca s-a terminat totul.

EMPRETEC e despre VREAU nu despre TREBUIE. Si nu va mai spun nimic altceva pentru ca veti descoperi singuri si apoi imi veti multumi ca nu am spus mai multe.

EMPRETEC este o experienta pe care vreti sa o aveti cel putin o data in viata.

Luna aceasta EMPRETEC implineste 10 ani in Romania, cu peste 1500 de absolventi la nivel national. Evenimentul va fi marcat de o intalnire a tuturor empretecos in data de 16 noiembrie.

Be Sociable, Share!

  Tags: , ,

  4 comments

  1. unde are loc intalnirea ?…la Craiova cumva ?!
   E O experienta minunata si ma bucur ca am trait-o !

  2. Hello Andreea,foarte tare articolul,nici ca puteai sa sintetizezi mai bine experienta Empretec.Ma bucur ca am trait aceasta experienta la randul meu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>