Un eveniment pentru cei care transforma ideile in realitate

Logo ZB_negru_rosuAsa cum v-am mai spus, ca in fiecare toamna, in ultimii 12 ani, in luna noiembrie, in Bucuresti, se intampla Zilele Biz. Editia din acest an este dedicata oamenilor de afaceri care transforma ideile in realitate. Celor care nu se multumesc cu putin, care nu renunta in fata crizei si a dificultatilor, le este oferita o platforma gandita pentru a-i intalni pe cei care au experimentat si au reusit sa deschida drumuri noi in criza.

Agenda evenimentului, descrisa pe fiecare dintre cele 5 zile la www.zilelebiz.ro reuneste peste 60 de vorbitori, specialisti locali, antreprenori de top si inovatori cu performante mondiale. Temele zilelor abordeaza antreprenoriatul neconventional, leadership si strategie, CSR si afaceri sociale, tehnologie, new media, marketing si goodvertising, open innovation si brand engagement, toate in contextul unor abordari inovatoare.

De la idei practice de implementare, la tendinte despre care nu se discuta in Romania, editie cu editie am dus Zilele Biz mai aproape de oamenii care transforma proiectele in realitate si care spun lucrurilor pe nume. Aceasta este ideea din spatele celor 12 ani de Zilele Biz. Coagulam o comunitate formata din oameni carora le place sa gandeasca.” spune Marta Usurelu, redactor – sef al revistei Biz, organizator al evenimentului. “Este mai clar ca oricand ca azi nu-ti mai poti stabili strategia din cartile de management. Ca ai nevoie de solutii punctuale, care sa te ajute sa depasesti acesti ani. Ca ideile de trecere peste impasul in care ne aflam vin de la oamenii care ne cunosc realitatea si activeaza aici” adauga Marta Usurelu.

Cu un mesaj puternic care indeamna sa nu ne mai multumim cu putin, campania “Bunicel”, propusa de agentia de publicitate Next Advertising pentru editia din acest an a evenimentului Zilele Biz, vine sa sublinieze starea de acalmie in care a intrat comunitatea de afaceri si sa indrume audienta sa aibe aspiratii, sa renunte la obisnuinta de a lasa stindardul jos la primele semne de adversitate.

Evenimentul reuneste, timp de cinci zile, sute de manageri si antreprenori intr-un eveniment unic care analizeaza tendintele in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing. 

In exclusivitate la Zilele Biz  vor fi prezentate trei studii de piata realizate de Unlock Market Reseach, Hay Group Romania si Ipsos Research: Excelenta in Antreprenoriat, Best Companies for Leaders si Cele mai inovatoare branduri.

Invitati la editia de anul acesta sunt oameni de afaceri care au experimentat si au deschis drumuri noi in criza. Dintre acestia mentionam pe:  Mircea Tudor, MB Telecom, Camelia Sucu, Class Living, Iulian Stanciu, eMAG, Steven Van Groningen, Raiffeisen Bank, Violeta Luca,  Flanco Retail, strategi care iti vor oferi idei pentru compania ta si modalitatile prin care le poti aplica: Adrian Stanciu, Wanted – Transformation Consultancy si Human Synergetics Romania, Sergiu Negut, Wanted – Transformation Consultancy, Florin Ilie, ING Bank Romania dar si practicieni de prestigiu care iti vor prezenta ultimele tendinte in marketing si comunicare: Liz Wolstenholme Head of planning, UK Consumer Marketing, Weber Shandwick, Thomas Kolster, fondator al The Goodvertising Agency si WhereGoodGrows, Iulian Padurariu, Marks, Gabriela Lungu, Chief Creative Officer, Weber Shandwick UK & EMEA.

In acest an, evenimentul va avea loc in perioada 11-15 noiembrie, la Hotel Howard Johnson Bucuresti. Mai multe informatii despre Zilele Biz pe www.zilelebiz.ro

Be Sociable, Share!

  Tags: ,

  1 comment

  1. Maria Tudose

   Leadershipul e mai mult decat arta de a gasi si implementa idei, ci e o stiinta a omului, o ordine a gandirii adanci.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>