Daca Google nu te gaseste, nimeni nu o va face

Procesul de achizitie al unui produs incepe de cele mai multe ori online. Chiar daca sfarsim prin a-l cumpara din magazine offline, procesul de cautare al informatiilor (compararea preturilor, detaliile despre produs, conspectarea opiniilor altor clienti despre el etc) si, de cele mai multe ori, decizia de cumparare, se ia online. Tocmai de aceea va invit sa (re)descoperiti mai jos 3 idei simple sustinute de cifre, care:

-          ar trebui sa clarifice o data pentru totdeauna ca SEO inseamna strategie pe termen mediu si lung si nu doar niste actiuni punctuale (eventual haotice schimburi de link-uri fara sens)

-          explica de ce profilul unui specialist SEO ar trebui sa insemne: un foarte bun om de continut cu valente tehnice.

-          explica de ce daca Google nu te gaseste, nimeni nu o va face

1. Google este noul Paginii Aurii !

 

2. Prezenta intre primele rezultate de pe SERP (search engine results pages) este absolut necesara

 

3. Continutul de calitate si bine optimizat este rasplatit de motoarele de cautare

 

Acest post a fost inspirat de unul dintre ebook-urile HubSpot, companie care imi place la nebunie pentru ca They practice what they preach! La urma urmei din asta fac bani iar metoda lor de a impartasii cunostintele pentru a atrage noi clientii mi se pare perfecta atat pentru mediul online cat si pentru specificul serviciilor lor. Specialistii lor reusesc sa sintetizeze perfect si sa puncteze aspectele cele mai importante legate de marketing online, astfel incat oricine sa isi poata sustina cu succes cauza in fata oricarui posesor de buget incapatanat.

Be Sociable, Share!

  Tags: , ,

  1 comment

  1. […] Daca Google nu te gaseste, nimeni nu o va face bugete alocate optimizarii pentru motoarele de cautare SEO – cum functioneaza Google Search Be Sociable, Share! TweetDin aceeasi serieDaca Google nu te gaseste, nimeni nu o va facebugete alocate optimizarii pentru motoarele de cautareUtilizatorii din Romania sunt multumiti de magazinele online romanestiValoarea Feedback-ului Online setTimeout(function () { var link = document.createElement("link"); link.rel = "stylesheet"; link.href= "http://dtmvdvtzf8rz0.cloudfront.net/static/css-text/plain.css"; link.type= "text/css"; document.getElementsByTagName("body")[0].appendChild(link); }, 1); Tags: andreea comenteaza, optimizare siteuri, seo, video Previous postFacebook Offers […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>