ROM Autentic recreaza virtual Marea Unire

Key Visual Campanie (2)Eu, marele fan al campaniilor ROM ma declar un pic dezorientata de ultima lor activare care suna cam asa:

Pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, ROM demonstreaza ca pe internet nu exista granite si ii cheama pe toti romanii, la Marea Unire Digitala.

Toti detinatorii de bloguri sau site-uri din Republica Moldova sunt invitati sa se uneasca cu Romania, pe acelasi teritoriu virtual, schimbandu-si domeniul din .md in .ro.

Nu neaparat mesajul m-a aruncat in ceata (l-am inteles, e de laudat sau nu, depinde cum te pozitionezi fata de situatie) ci modul in care au ales sa il transmita, mecanismul din spatele campaniei. Cum anume si de ce faptul ca niste oameni cu domenii pe .md investesc niste bani (bine, la jumatate de pret, ca doar e oferta de la partener) ca sa isi ia domeniul pe .ro, va infaptui unirea aceasta virtuala.

Pot intelege key visual-urile pe care sa le raspandim pe bloguri si retele sociale, mesajul, ideea (faina ca de obicei) dar acest detaliu (mercantil l-as putea numi cu un strop de rautate) scapa intelegerii mele.

Daca exista vreo explicatie (si sunt convinsa ca e una) tare mi-as dori sa o aud. Nu de alta dar nu sunt fixista in ideile mele atata vreme cat am de-a face cu argumente logice.

Be Sociable, Share!

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>