Recomand sa va rezervati un loc

Cristi si Martala Webstock 2014

Pentru ca 27 septembrie se apropie cu pasi repezi si acesta este unul dintre cele mai importante evenimente anuale pentru comunitatea online, organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone Romania.

Evenimentul de o zi include Conferintele Webstock ( intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.) si Premiile Webstock (saluta cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultima perioada).

si Zilele Biz 2014

evenimentul anual care daca ar fi dupa mine nu ar mai avea nevoie de nici o prezentare, iar datele de 11-15 noiembrie rezervate in agenda in timp util.  Dar tot am doua motive simple pentru care nu trebuie ratat:

1. Pentru ca de la antreprenoriat la CSR, media & marketing, inovatie si management, aduce in prim plan subiecte actuale dezbatute de invitati cu un cuvant greu de spus in industriile in care activeaza .

Anul acesta sper sa ajung sa o ascult pe Gabriela Lungu. Sunt curioasa daca si cum i-a schimbat perceptia asupra mai multor subiecte,  experienta lucrului pe piata internationala.

2. Dupa clipul de promovare de succes de anul trecut a evenimentului Call to action, nu gluma si spoof-ul cu bloggeri,  Zilele BIZ 2013 sunt anuntate de mesaje precum: “Esti pur si simplu cel mai okeiut”, “Macar sa iesim pe locul doi” si “Voi fi cel mai taricel”. O comunicare smart care spune totul despre calitatea unui eveniment si a oamenilor care il organizeaza, care nu se multumesc cu putin.
Daca nu i-ati recunoscut inca, in poza ii aveti pe Cristian Manafu si Marta Usurelu, capii rautatilor din spatele celor doua evenimente. Le-am imprumutat pozele de profil de pe Facebook.

Be Sociable, Share!

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>