PRForum

prforumSe apropie data la care are loc PR Forum,cel mai mare eveniment dedicat oamenilor de comunicare (25-26 aprilie, JW MARRIOTT Hotel). Editia din acest an va dezbate in mod particular tendintele, oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de PR in contextul economic actual, in care gestionarea reputatiei corporative si consolidarea increderii publicurilor vizate capata un rol tot mai important in supravietuirea si in dezvoltarea durabila a companiilor.

In agenda primei zile regasim ca vorbitori oameni din cele mai mari companii de PR din tara, oameni cu experienta pe zona de comunicare digitala dar si consultanti din zona de comunicare de nisa. Un amalgam interesant de teme abordate si multi speakeri pe care ii cunosc personal si ii respect pentru activitatea lor.

Ce-a de-a doua zi a PR Forum 2013 este dedicata PR Academy, o platforma de learniing  adresata specialistilor in comunicare si PR din Romania. Cursurile sunt structurate pe trei niveluri: “beginner, intermediate, advanced”, fiind adresate tuturor practicienilor care doresc sa invete insight-urile domeniului, sa afle tendintele locale si internationale si sa intalneasca cei mai buni specialisti din industrie. Desi am incredere in workshop-urile organizate de cei de la Evensys   (calitatea informatiilor si a speaker-ilor), nu stiu momentan sa va spun in acest moment mai multe despre acestea decat ca suna bine. Sper sa apuc sa particip la cel putin doua ca sa pot sa imi formez o opinie clara.

Daca nu v-ati rezervat inca un loc la PR Forum 2013 sper sa reusiti sa mai apucati unul, pentru ca evenimentul este una dintre putinele oportunitati pe care oamenii din PR le au de a interactiona cu specialistii de top din domeniu si nu merita ratat.

Be Sociable, Share!

  Tags: , ,

  1 comment

  1. […] timp ce scriam postul despre PR Forum ma gandeam ca acest gen de eveniment ar trebui sa adreseze, in principiu, oameni aflati la inceput […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>