Daca nu stiati

vodafone-LogoImi place sa vad ca lucrurile incep sa se miste frumos si pe piata noastra si ca ne vom putea folosi din ce in ce mai mult smart phone-urile la adevarata lor valoare. Mai departe de aplicatii utile (auto.ro, stirili) sau funny, exista de ceva timp o serie de servicii pe care le putem accesa prin intermediul smart phone-urilor, care ne eficientizeaza timpul.

De exemplu, dupa ce, intr-un final, au anuntat ca utilizatorii retelei au acces in toate statiile metroului din Bucuresti, prin intermediul platii prin SMS, cei de la Vodafone ne reamintesc ca incepand din iulie 2012, biletele pentru Hollywood Multiplex pot fi achizitionate direct prin aplicatia Cinemagia. Si ne dau si niste cifre care suna bine, zic eu.

Cinemagia.ro, Grand Cinema Digiplex si Vodafone Romania au lansat in iulie 2012, in premiera pentru piata din Romania, optiunea de rezervare si plata a biletelor de cinematograf direct prin intermediul telefonului mobil. Pana in prezent au fost vandute peste 20.000 de bilete, iar procentul platilor efectuate prin factura Vodafone este in acest moment de 69%.

Be Sociable, Share!

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>