O zi si 3 evenimente care nu merita ratate

Cum m-am alaturat initiativei chinezesti Bloggerii saluta Revista Biz  din motive serios argumentate, va anunt ca pe 28 februarie are loc primul Social Media Summit Bucuresti.  Nu am avut ocazia sa particip la nici una dintre editiile precedente,  dar am auzit numai de bine despre ele asadar ma duc plina de incantare sa ii aud vorbind pe cei mai relevanti bloggeri si specialisti in online din Romania (de fapt am eu niste preferati si niste curiozitati fata de cativa pe care nu i-am mai ascultat pana acum ca si speakeri).

Tematica acestui SMS suna interesant si vor avea deplina mea atentie dezbaterile pe temele: Managementul crizelor intr-un mediu exploziv. Reversul medaliei si capcanele social media si  Profesionalizarea social media. Instrumente de monitorizare. Generarea de continut relevant. Puterea maselor si explozii controlate

Poti participa si tu la eveniment.

Daca esti blogger, trimite un email la adresa – gabriela [punct]  matei [at] revistabiz [punct] ro cu datele de contact (nume, prenume, telefon, blog) si cu un paragraf despre ce subiecte sunt interesante pentru tine la eveniment. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Daca esti reprezentantul unei companii, inscrierea la eveniment este 50 euro + TVA. Poti completa aici formularul de inscreiere online.

 

 

Tot pe 28 februarie, minunatii domni Radu si Cristi ne prezinta prima expozitie Foto Union.  Cele mai bune portrete realizate in urma cu un an, la prima editie a campanie foto Portret de Femeie (1-8 martie 2011), vor putea fi privite marti, 28 februarie 2012, incepind cu orele 18.30, la Clubul Diplomatic.

De retinut ca in  perioada 1-8 martie 2012, la studioul Foto Union din strada Sagetii nr. 6, se va desfasura cea de-a doua editie a campaniei de fotografie Portret de Femeie, unde, doamnelor, sunteti asteptate cu drag.

 

 

 

 

 

 

In aceeasi zi (28 februarie) dar mai pe seara, daca esti blogger, esti invitat de Teatrul Masca la o reprezentatie speciala a Comediei Erorilor. Va poftesc sa va treceti repejor pe lista (din cate stiu au doar 150 de locuri) pentru ca va merita sa petreceti seara acolo.

 

 

 

Be Sociable, Share!

  Tags: , , , , ,

  1 comment

  1. Nu inteleg cum de am ratat sa iti multumim! O facem acum cu mult drag, de Dragobete :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>