„Nu vei schimba intreaga lume daca adopti un caine…

adopta un catel…dar lumea lui se va schimba in intregime”. Iata cum input-ul creativ al unei agentii schimba modul de a comunica al unei asociatii care se ocupa cu adoptiile de animale. Nu stiu cum comunicau inainte cei de la Red Panda dar le-am descoperit recent pagina de facebook si am fost cucerita de mesajele lor. Mi-au atras in mod desosebit atentia si dorinta de a le transmite mai departe, clipurile din campania Caut Stapan, o initiativa TBWA pentru organizatia Red Panda.

 

Au un site intreg dedicat campanaiei care arata tare bine AdoptaCatei.ro.

Iata ca poti atrage atentia (si simpatia!) asupra acestui subiect folosind o abordare creativa si inteligenta, fara a apela la amenintari, plansete si durere. Aceasta campanie le-a adus din partea mea un capital de incredere fara sa stiu nimic despre ei. Nu se poate ca o asociatie care face lucruri atat de cool sa nu merite atentia mea.

Be Sociable, Share!

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>