New Mos Craciun

In fiecare an, pe 25 decembrie, sarbatorim Craciunul si o data cu el pastram neschimbata traditia bradului sub care Mosul lasa cadouri pentru copiii cuminti.

Dar vremurile au evoluat si tehnologia s-a schimbat iar Mosul a trebuit sa tina pasul: si-a facut prieteni pe retelele sociale, face networking si  cursuri de time management, apreciaza feedback-ul si cateodata apeleaza la specialistii de incredere din jurul lui delegand rezolvarea diverselor sarcini care ii inunda agenda in preajama sarbatorilor.


Asa se face ca anul acesta am fost invitate sa ne suflecam manecile alaturi de Craciunita si spiridusi si l-am ajutat pe Mos sa isi duca la bun sfarsit o parte din indatoririle de Craciun.


Prima provocare a fost sa il ajutam sa isi rezolve problemele IT. Nu era de gluma cu miile de email-uri de la copii care riscau sa ramane necitite pentru ca laptop-ul Mosului ba avea probleme cu reteaua wireless, ba cu display-ul, ba cu virusii, bateria sau imprimanta. In plus Mosul a pus la bataie si un brad pentru cine il salveaza. ITistii s-au oferit sa repare ce e de reparat  daca ii ajuta cineva sa identifice ce e de facut. Asa ca am dat de veste in blogosfera si am cerut ajutor. Cum bloggeri ne-au dat o multime de rezolvari corecte, a trebuit sa tragem la sorti castigatorul bradului.  Eugen Petcu a fost cel care s-a bucurat de Craciun de bradul de la Mosul.


Am petrecut apoi impreuna cu Mosul cateva zile in locatiile Caffe Tabiet unde am ascultat poezii de la cei mici, am stat la vorbe cu cei mari despre anul ce a trecut si cel ce va veni, am impartit bomboane si am facut poze.
[nggallery id=3]


Ne-a fost atat de drag sa punem umarul alaturi de Mos Craciun, a lui Craciunita si toata trupa de spiridusi la o parte din treburile Craciunesti,  incat am pornit deja discutiile cu Iepurasul pentru Pastele de anul acesta;)
Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>