Marketing 360

Pe 13 -14 iunie se desfasoara la Bucuresti (JW Marriott Bucharest Grand Hotel) cea de-a 5-a editiei a celei mai cunoscute conferinta de marketing si advertising din Romania – Marketing 360.

Peste 10 specialisti in marketing si advertising vor vorbi la eveniment despre inovatie si marketing integrat, fidelizarea consumatorilor si tactici noi de promovare.

La finalul primei zile va fi o sesiune speciala ce prezinta cele mai bune spoturi si campanii de advertising si marketing din lume, intr-un joc interactiv cu audienta evenimentului. Cine ghiceste cele mai bune campanii in Cannes Predictions are sansa sa castige o calatorile la festivalul Golden Drum in Slovenia.

In a doua zi a evenimentului, va avea loc cursul “Integrated Marketing Communications to Build Brand Equity“, sustinut de catre Dr. Ana Cruz, profesor de Brand Management la University of Sheffield. Participantii vor descoperi cum pot utiliza inovatia in marketing pentru a intalni nevoile consumatorilor si ce inseamna un plan strategic de succes.

Ne vedem acolo?

 

 

Be Sociable, Share!

    Tags: ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>