Invitatie la CSR Lessons

Sunt invitata si anul acesta la CSR Lessons, un eveniment de 2 zile, organizat de ResponsabilitateSociala.ro in parteneriat cu o serie de companii multinationale prezente in Romania (15-16 mai 2012, Hotel Pullman – World Trade Center Bucharest).

Scopul CSR Lessons este acela de a oferi publicului inspiratie despre potentialul CSR, prin exemple de succes din spatiul european. Oportunitatea de a afla, direct de la cei implicati direct in dezvoltarea si implementarea strategiilor, detalii despre mecanisme, obiective, provocari si rezultate m-a convins sa imi confirm prezenta si anul acesta si sa ofer aceasta sansa si unuia dintre cititorii mei.

La acesta editie, panelul de vorbitori cuprinde atat invitati din Romania (Mona Nicolici – Petrom, Ilinca Macri – BCR, Andreia Cucu –GlaxoSmithKline, Sebastian Marcusanu – UniCredit Group) cat si din strainatate (Marie-Helene Ametsreiter – OMV Group, Andrea Brbaklić –  Erste Bank Serbia, Delphine Jégoudez – France Telecom Orange Group). Sunt oameni din companii binecunoscute, din a caror experienta avem cu siguranta ce invata. Imi pare rau ca nu vad pe lista  speakerilor reprezentanti ai companiilor din zona FMCG pentru ca anul trecut m-au impresionat placut prezentarile Unilever si  Carlsberg dar sunt convinsa ca si anul acesta voi descoperi lucruri interesante din proiectele prezentate.

Anul trecut mi-a placut tare mult evenimentul si m-am simtit inspirata. Am aflat detalii despre actiuni, proiecte si strategii CSR despre care nu stiam foarte multe sau mai nimic dar care mi-au schimbat atitudinea fata de companiile respective si eforturile lor in acesta zona. Am inteles ca atunci and esti dedicat unei cauze, exista nenumarate modalitati de a-ti atinge scopul si companiile acestea au mijloacele financiare si umane de a crea si implementa programe diverse si cu impact pozitiv atat la nivel de business cat si de comunitate.

Pentru a castiga invitatia pe care o ofer, va invit sa postati intr-un comentariu la acest post cel putin o intrebare pe care ati vrea sa o adresati unuia dintre speakerii prezenti (evident, legata de tema evenimentului). Alegerea castigatorului va fi absolut subiectiva si legata de cat de interesanta si relevanta este intrebarea pentru zona CSR. Am sa va rog sa retineti faptul ca intentionez sa aflu raspunsurile tuturor  intrebarilor voastre de la persoanele in cauza si sa le postez pe blog, asadar nu fiti timizi. Data limita pentru inscrierea intrebarii este 9 mai ora 24 00. Pe 10 mai voi anunta castigatorul. 

Be Sociable, Share!

  Tags: ,

  1 comment

  1. […] a castiga invitatia pe care o ofer, va invit sa postati intr-un comentariu la ACEST POST cel putin o intrebare pe care ati vrea sa o adresati unuia dintre speakerii prezenti (evident, […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>