IE revine in forta?

Binecunoscutul Internet Explorer al celor de la Microsoft sufera de ceva timp de o imagine nu prea placuta. Fruntas si preferat pe vremuri, browser-ul s- a lasat intrecut de Mozilla si Chrome (fiecare cu plusurile si minusurile sale). Cunoscatorii l-au parasit fara regrete dar cu multe comentarii nesuferite, in timp ce utilizatorii obisnuiti au continuat sa utilizeze IE by defalut  (fara sa constientizeze ca exizsta si alternative) procopsindu-se cu diverse neplaceri.

Una peste alta se pare ca in ultimul timp, IE trage la greu sa revina in top. Am auzit doar, pentru ca eu una nu il mai folosesc decat de teste si atunci variantele old pentru ca multi dintre cei  care il utilizeaza nu prea se pricep la update-uri si nu au aflat ca exista versiunea 9 (cred ca nici de 8 nu stiu multi).

“Indreptarea” imaginii mototolite rau face parte din strategia lor de revenire iar clip-ul de mai jos imi pare a fi unul dintre cele mai reusite exemple de promovare a unui brand aflat de ceva timp pe lista neagra. Eu cred ca doar un brand destept este capabil sa isi recunoasca minusurile si construiasca o campanie bazata pe autoironie care sa reuseasca sa ti-l faca simpatic din nou (macar teoretic daca nu si practic).

Be Sociable, Share!

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>