Instagram si Foursquare – primele cifre pentru Romania

zelistIncepand cu data de 26 noiembrie 2013, Zelist Monitor a adaugat, celor peste 300 000 de surse online monitorizate, doua noi categorii de surse, si anume Instagram (serviciu de partajare foto/video si socializare) si Foursquare, incercand sa imbunatateasca privirea de ansamblu pe care o au brandurile asupra activitatii lor din online.

Depasind din punct de vedere al numarului de utilizatori activi blogurile sau conturile de Twitter, cele doua platforme au avantajul de a fi foarte usor de utilizat si atrag multi utilizatori in fiecare luna.

Poti face check-in sau posta o poza din aproape orice loc in care esti: o cafenea, un parc, un aeroport, de acasa, de la birou sau cand gasesti situatii inedite. Pe langa utilitate, in cazul Foursquare, de a gasi locatii sau in cazul Instagram de a posta ceva de interes, cele doua platforme indeplinesc si o nevoie umana, nevoia de atentie din partea prietenilor, devenind astfel un fel de “joc virtual al atentiei”.

In infograficul de mai jos, puteti gasi mai multe detalii despre conturile romanesti de Instagram sau Foursquare.

instagram_foursquare (1)

O poza face cat o mie de cuvinte

Monitorizarea aparitiilor de pe cele doua platforme faciliteaza analiza mentionarilor care se pot transforma in probleme de imagine si ajuta la gestionarea acestora inca din faza incipienta. O poza pe Instagram sau o serie de comentarii negative la adresa unei locatii se pot transforma intr-o criza de imagine sau pot aduce pierderi financiare daca nu se intervine in timp util.

Pentru clientii si colaboratorii Zelist Monitor, testarea acestor module se realizeaza in mod gratuit timp de trei luni de zile, urmand ca dupa aceasta perioada, sa fie perceput un tarif modic.

Be Sociable, Share!

  Tags: , , , ,

  1 comment

  1. […] Romania exista cca. 65.000 de useri activi, iar cele mai fotografiate locatii sunt: probabil partasul multor […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>