Digital Divas 2013

digital divasDin seria evenimentelor de succes organizate de Evensys (Cristi si echipa lui) cu o inepuizabila energie  si dedicare, va anunt ca pe 21 iunie va avea loc Digital Divas.

Este prima editie a evenimentului dupa editia -pilot de anul trecut si cu siguranta cea mai mare conferinta dedicata femeilor active in online si social media din Romania  in acest moment.

Cristi mi-a spus ca este una din cele mai mari desfasurari de resurse si forte din tot portofoliul lor si il cred. Digital Divas 2013 va cuprinde 4 sesiuni de conferinte, unde vor fi prezente celebritati si persoane active in online si social media, dar si o gala de decernare a premiilor pentru cele mai bune bloguri de fashion/beauty si personalitati ale anului.

Sesiunile de conferinta vor prezenta tendintele in comunicarea online, oportunitatile de dezvoltare a unei cariere in social media, iar experientele personale ale celebritatilor vor oferi participantilor o sursa reala de inspiratie.

Partea cea mai frumoasa a acestui eveniment, si un detaliu important pentru care apreciez si mai mult eforturile Evensys este faptul ca participarea este gratuita. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti aici.

Bineinteles ca suna tare bine si  prezenta Oanei Pellea si a lui Yvan Rodic la eveniment. Cunoscut blogger si fotograf al blogului FaceHunter (lansat in Februarie, 2006), Yvan este mult decat un fotograf street-style, fiind intr-o permanenta misiune de a descoperi cele mai noi tendinte globale si evenimente de moda actuale. Este considerat de multe persoane unul dintre cei mai influenti bloggeri de fashion, blogul sau, dar si Visual Diary, ajung la aproximativ 1 milion de vizualizari pe luna.

Un alt detaliu interesant, mai ales ca RoBlogfest-ul nu s-a mai intamplat anul acesta, este gala de premiere Digital Divas Awards unde vor fi premiate 10 categorii:

1. Best newcomer Fashion Blog
2. Best newcomer Beauty Blog
3. Best Fashion Blog
4. Best Beauty Blog
5. The Digital Diva of the year
6. Best Women bloggers
7. Best Women websites
8. Best Use of Photography in digital
9. Best Instagram account
10.People’s Choice Awards

Jurizarea nominalizatilor se va desfasura in perioada 7-17 iunie, fiind realizata de catre un juriu format din specialisti in domeniu.

Categoria “People’s Choice Awards”, nu va fi apreciata de un juriu anumue, ci se vor lua in considerare voturile pe care publicul le acorda tuturor nominalizatilor la aceasta categorie.

Asadar, doamnelor, domnisoarelor si (de ce nu?) domnilor, va recomand ca pe 21 iunie sa va rezervati ziua pentru Digital Divas 2013 (nu inainte de a va inscrie pe site).

 

Be Sociable, Share!

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>