Cum sa (mai) faci bani online

hapsha.roAm descoperit recent unul din cele mai simple sisteme de afiliere de pe piata romaneasca in acest moment: hapsha.ro. Daca stiti voi unul si mai simplu, va rog sa ma trageti de maneca.

Pe foarte scurt, intri la ei pe site, te conectezi cu profilul de Facebook si in mai putin de 1 minut (dupa ce completezi un formular simplu) poti sa incepi sa faci bani, recomandand direct pe reteaua sociala produsele care iti plac sau crezi ca au sansa de a fi achizitionate. In momentul in care esti conectat pe site prin profilul de Facebook, aplicatia lor te identifica in sistem iar in dreptul produselor din magazinele partenere (coltul dreapta jos) iti apare semnul Happy Share. Apesi pe el si gata. It’s on Facebook!

Ca si afiliat ai statistici simple si complete la dispozitie si poti chiar sa decizi daca vrei sa incasezi comisioanele, sa le transformi direct intr-un cadou sau sa sustii o cauza.

Au si un concurs pana pe 31 octombrie la care poti castiga cate un iPad mini pentru tine si un prieten daca folosesti sistemul lor. Chiar daca nu ai generat nici o vanzare

DA

 • Interfata simpla, intuitiva, usor de utilizat.
 • Ofera confortul maxim al utilizatorului de Internet, dai 1-2 click-uri si treaba e gata. Fara prea multe complicatii inutile pentru nimeni.
 • Functioneaza pe recomandari directe si simple. Nu trebuie sa compui un post complicat in care sa vorbesti despre produse. E suficienta o fraza si puf! e pe Facebook in vazul tuturor cunoscutilor. Atentie insa:

Hapsha este un program de share între prieteni, care răsplătește recomandările de calitate. Recomanzi cu drag pentru că-ți place, pentru că ești entuziasmat de un produs, pentru că un prieten are nevoie…

Succesul tău cu Haspha este strâns legat de modul în care share-uiești. Iată câteva sfaturi pentru a comunica corect cu prietenii și pentru a-ți optimiza câștigurile: sinceritate, moderatie, entuziasm.

 • In link-ul pe care il share-uiesti nu se poate observa decat un identificator la sfarsitul acestui, astfel incat, daca nu urli in gura mare ca esti afiliat si recomanzi cu „interes”, nimeni nu va baga asta de seama. Te vor crede pe cuvant;)
 • Desi toata ideea de marketing afliat este bazata pe cunoasterea faptului ca 90 % din utilizatorii de Internet au incredere in recomandarile facute de cunoscuti, parca sistemul asta o face mai simplu si mai „sincer” decat oricare altul pe care l-am intalnit pana acum.
 • Da, poti sa te folosesti de ID-ul unic de la sfarsitul URL-ului generat de ei pentru a pune link-uri de afiliere si pe alte retele sociale sau chiar in propriul site. Poti adauga acest ID la toate URL-urile site-urilor partenere Hapsha iar castigurile iti vor fi atribuite.

CUMVA NU

 • Lista mica de parteneri. Dar vad ca e in continua dezvoltare si, cum sunt la inceput,  nu m-ar mira ca in curand sa fie una serioasa. Oricum, ei asteapta propuneri si sugestii.
 • Mi-e teama ca sistemul va prinde atat de bine incat o sa ne trezim cu wall-urile inundate de asemenea recomandari (eu una stiu ca am rezistat cu greu sa nu fac mai multe intr-o zi). Pe de alta parte oricum dam share lucrurilor care ne plac.
 • Ei spun ca ofera in medie (nu inteleg cum vine asta) un comision de 4% dar nu am observat inca unde afli cat ai pentru fiecare partener. later edit comisionul pe care il ai este scris in dreptul fiecarui buton Happy Share de pe pagina de produs.
 • Nu e foarte clar explicat cum functioneaza sistemul o data ce ti-ai creat cont (ba da, pe blogul lor dar eu una nu l-am citit imediat pentru ca ma asteptam sa gasesc informatia in panoul meu de admin). A trebuit sa ma prind ca apar acele bule portocalii cu Happy Share pe pagina de produs a partenerilor atunci cand esti conectat. Dar treburile astea se remediaza din mers daca tin cont de feedback-uri.

Daca l-ati incercat deja, astept opinii (poate ca m-am entuziasmat un pic cam tare) si daca nu ati facut-o inca, incercati-l si spuneti-mi daca am scapat ceva la DA sau CUMVA NU.

Be Sociable, Share!

  Tags: , ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>