ce…PUSCULITAMEA.RO!

pusculita-din-ceramica-porc-cu-petedin seria “sa avem magazine de nisa cat mai multe in online-ul romanesc”  (am mai povestit eu de  cateva magazine online de nisa interesante si ceva site-uri “absolut seducatoare” – despre care observ cu tristete ca au trecut prin sita de nu mai sunt toate up and running), astazi va prezint site-ul: pusculitamea.ro.

in mod absolut fascinant, nu este greu de ghicit ce vinde acest site: pusculite! de diferite marimi si culori si forme. fascinant! nisa, niselor…ce idee absolut geniala, mi-am zis. tragi o fuga pana la Dragonul Rosu sau un talcioc (sau magazinul din colt ca uneori au preturi bune) ca sa iti faci rost de marfa la care pui niste adaos-uri mari, iei un site de ecommerce la cheie si uite asa te faci patron de magazin online de nisa.

serios, pe mine chiar ma fascineaza ideea din spate si am tot respectul fata de cine l-a gandit, mai ales ca cea mai strasnica inspiratie te loveste cand ajungi la calculul final al notei de plata unde, practic, ti se dubleaza pretul afisat al produsului (ca se adauga TVA si transport si impachetare daca vrei sa il faci cadou). sunt curioasa cum stau cu vanzarile. dar rau de tot. mai ales ca e construit user friendly si profi.

Sursa foto

Be Sociable, Share!

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>