castiga o bursa completă pentru programul de Executive MBA !

Bursa este oferita de Daily Income și Sheffield University si   acopera o perioada de doi ani incepand cu noiembrie 2014.

Pentru a avea o sansa de a castiga bursa pentru programul Executive MBA (management, marketing, logistica, finanțe sau healthcare management) trebuie sa completati cu mare atenție toate formularul de aici.

Data limita de inscriere este  06.04.2014. 

Atentie! Candidații selectati pentru interviu vor primi o bursa partiala!

logo_Daily Income_Universitatea Sheffield

Ce ar mai fi de stiut:

Bursa se adresează profesionistilor cu o varsta minimă de 28 de ani, avand peste cinci ani de experiență profesionala dupa absolvirea facultatii. Programul cu predare in limba engleza se remarca prin prestigiul si traditia academică a Universității Sheffield,  corpul profesoral exclusiv internațional (UK, SUA, GR, Canada), modul de livrare foarte flexibil (un weekend pe luna) si networking-ul (doua saptamani rezidentiale in UK si Grecia alaturi de colegii din peste 15 tari prezente in program).

Be Sociable, Share!

    Tags: , , , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>