BUZZ CAMP

Poza buzzcampBizCamp, evenimentul dedicat tinerilor cu potential, care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si de asimilarea cat mai multor cunostinte, isi schimba denumirea, incepand cu editia din anul acesta , in  Buzz!Camp.

Ai intre 18 si 26 de ani? Esti student, masterand sau proaspat absolvent? Esti dispus si vrei sa investesti timp in dezvoltarea ta? Vrei sa cunosti mediul organizational din Romania sau sa lucrezi intr-o companie de top? Esti convins ca viitorul tinerilor poate fi unul foarte promitator? Daca raspunsul tau este DA la toate intrebarile de mai sus, atunci mergi la BUZZ!Camp!

Caravana Nationala va incepe pe 4 aprilie in Timisoara si se va incheia pe 16 mai in Galati. In Bucuresti, Buzz!Camp se instaleaza in perioada 15-19 aprilie la Hotel Marshal Garden si aduce la rampa  traineri renumiti, vedete si reprezentanti ai companiilor.

Cel mai important aspect de retinut este ca locurile la conferinte sunt limitate, astfel ca vor fi selectati doar 300 de participanti. Asadar, intra pe site-ul evenimentului, inscrie-te si convinge-ne ca tu trebuie sa fii prezent la BUZZ!Camp!

Ca sa fii la curent cu cele mai noi informatii, urmareste-i si pe pagina de Facebook Buzz!Camp si daca ai intrebari, scrie-le la info[at]inspirebusiness.ro. 

Be Sociable, Share!

    Tags: , , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>