bit.ly bundle

Cei de la bit.ly au lansat recent bit.ly bundle. Adica  putem acum sa cuprindem intr-un link scurt o colectie de link-uri si nu doar unul. Un serviciu frumos care te ajuta intr-un secol al vitezei sa transmiti informatii si mai simplu si mai usor si mai rapid.

Ce inseamna bit.ly bundle?


O colectie (un grup) de link-uri pe care o poti modifica (adaugi, inlocuiesti sau rearanjezi) ce poate fi usor impartasita tuturor printr-un singur URL scurt.


Grupurile de link-uri astfel formate pot primi propria denumire si descriere si acest lucru este valabil pentru fiecare link din colectie.


bit.ly iti permite previzualizarea link-urilor dintr-un grup astfel incat poti arunca un ochi pe continutul paginii respective inainte de a da click si o alta functionalitate interesanta este cea care iti permite ca pe pagina fiecarui grup de link-uri se poti comenta.


Mai sunt o multime de alte functionalitati care iti usureaza munca dar pe care merita sa le descoperiti in timp ce va jucati cu ele: optiunea de share pe Facebook, Twitter si email din pagina grupului, posibilitatea cutomizarii fiecarui link, monitorizarile.


La ce foloseste bit.ly boundle?


De exemplu vreau sa vorbesc despre o lansare de produs pe Twitter (sau email). Tot ce am de facut este sa grupez intr-un bundle bit.ly toate link-urile importante adiacente mesajului meu (pagina de produs, comunicatul de presa, video, foto, o scurta monitorizare de presa etc). Daca nu am pregatit din timp un Social Media Release, cel mai usor este sa imi tin follower-sii la curent in timp real prin acesta functionalitate.


Sau, de exemplu, vreau ca intr-un singur link sa spun cat mai multe despre NewPR :)
Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>