ANDREEA COMENTEAZA II – SOCIAL MEDIA

Da, nu te costa nimic sa iti creezi un cont pe o platforma sociala. Nici in calitate de utilizator obisnuit si nici in calitate de companie.

Da, nu te costa nimic sa postezi zilnic catre fanii, prietenii sau followers-ii tai. Daca scrii lucruri interesante si relevante vei avea succes in toata conversatia asta aglomerata.

Da, personalizarea contului tau pe o retea de socializare nu te costa in general nimic. Oameni talentati for prelucra imaginile sau fotografiile astfel incat vor atrage atentia si vor spune un milion de lucruri

Da, o idee buna, un gag sympa sau un produs sau serviciu revolutionar s-ar putea sa iti asigure viralitatea mesajului in social media.

Dar toate acestea au in spatele lor oameni, oameni cu mai multa sau mai putina experienta, oameni care investesc timpul lor. Iar timpul lor costa bani.

Concluzia o gasiti in video-ul de mai jos.

Be Sociable, Share!

    Tags: , , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>