Caffeine de la Google – un nou sistem de indexare

Daca nu stiati deja, Google Search  nu incorpora in rezultatele cautarilor informatii indexate in timp real .

Dar pentru ca web-ul se dezvolta intr-un ritm din ce in ce mai accelerat si pofta utilizatorilor de a descoperi noutati tine pasul, cei de la Google s-au gandit sa se adapteze. Asa a aparut- Caffeine.

Noul sistem de indexare web ne va permite gasirea de informatii mai proaspete ca niciodata indiferent de momentul in care au fost publicate. Practic discutam despre indexare in timp real, o miscare inteligenta pentru acest moment, cand retelele sociale par a prelua controlul asupra www.

Cu ajutorul Caffeine, Google analizeaza mici portiuni din web si actualizeaza rezultatele cautarilor incontinuu, la nivel global. Fiecare noua pagina sau informatie aparuta pe pagini este adaugata in index de indata ce este gasita. In conditiile in care, in mod cert iti actualizezi contul de Twitter sau Facebook mai des decat continutul site-ului tau in care iti prezinti produsele, serviciile sau compania, noul sistem de indexare sustine fenomenul Social Media.

Un motiv in plus pentru companii sa construiasca si sa implementeze strategii online care sa permita o prezenta relevanta pe retelele sociale.

Be Sociable, Share!

    Tags: , , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>